T-Mobile: Viaplay en ESPN compleet gratis bij internet & tv (2024)

Update: T-Mobile is vanaf september 2023 Odido. Bekijk hier alle Odido deals.

De T-Mobile GoGoGo Deals zijn verlopen. Je kunt geen gebruik meer maken van de T-Mobile: Viaplay en ESPN compleet gratis bij internet & tv actie. Bekijk hier de huidige T-Mobile acties. Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar, ook met korting op ViaPlay.

Bij T-Mobile zijn de GOGOGO Deals weer van start gegaan. Dit betekent dat T-Mobile met diverse producten leuke acties heeft. Zo kun je gebruikmaken van de actie: 8 maanden korting op je abonnement of je kiest voor T-Mobile met VIAplay en ESPN Compleet gratis voor een jaar. Een leuke aanbieding wanneer je graag naar sport kijkt en niet kunt wachten tot het Formule 1 seizoen weer begint.

Odido Internet & TV
10 maanden korting met Glasvezel

vanaf € 25,- p/m
10mnd, daarna € 45,-

Bekijken

Haastmakers

T-Mobile met VIAplay combineren

Wanneer je wilt overstappen naar T-Mobile kun je dit het beste doen tijdens de GOGOGO Deals. Tijdens de GOGOGO Deals van februari 2023 kun je gebruikmaken van verschillende aanbiedingen. Een van die aanbiedingen is 12 maanden gratis Viaplay bij T-Mobile internet & tv. Bij het afsluiten van een abonnement bij T-Mobile met minimaal internet & tv kun je kiezen voor 12 maanden gratis VIAplay. Op VIAplay kijk je onder andere Formule 1, Bundesliga voetbal, Premier League en darts. Naast het uitgebreide sport aanbod stream je met VIAplay ook diverse films en series.

ESPN compleet bij T-Mobile internet & tv

Niet alleen ontvang je bij T-Mobile gratis VIAplay bij het afsluiten van een internet & tv abonnement. Naast 12 maanden gratis VIAplay ontvang je ook 12 maanden gratis ESPN compleet. Met ESPN Compleet kijk je naar de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, UEFA Europa League en UEFA Conference League. Wanneer je van Amerikaanse sporten houdt is ESPN nog leuker. Je kunt dan ook kijken naar NFL en NBA. Bij het activeren van ESPN Compleet ontvang je toegang tot alle 4 de zenders.

Odido Internet & TV
10 maanden korting met Glasvezel

vanaf € 25,- p/m
10mnd, daarna € 45,-

Bekijken

Haastmakers

8 Maanden korting op je abonnement

Wanneer je geen behoefte hebt aan gratis abonnementen bij streamingdiensten kun je ook kiezen voor 8 maanden korting op je abonnement. Tijdens de GOGOGO Deals van T-Mobile kun je ook hiervoor kiezen. Deze actie is ook geldig wanneer je voor alleen Odido internet kiest. Je betaalt de eerste 8 maanden niet meer dan € 30,- per maand. Het maakt niet uit welke internetsnelheid je kiest. Na 8 maanden gelden de regulieren prijzen voor je internetabonnement. Wanneer je televisie toevoegt aan je pakket ontvang je dit ook gratis voor de eerste 8 maanden voor een televisie. Wil je tv kijken op meerdere televisies moet je wel extra betalen. Deze aanbieding is ook geldig voor glasvezel internet van T-Mobile. Woon je in een T-Mobile Own Fiber gebied? Dan ontvang je 10 maanden korting in plaats van 8 maanden.

Prijzen tijdens de T-Mobile GOGOGO Deals van februari 2023:

T-Mobile: Viaplay en ESPN compleet gratis bij internet & tv (3)

Geen aansluitkosten bij T-Mobile met Viaplay of maandelijkse korting

Bij het afsluiten van een T-Mobile thuis abonnement betaal je tijdens de GOGOGO Deals geen aansluitkosten. Welk abonnement je ook kiest in welke vorm maakt hierbij niet uit. De aansluitkosten komen sowieso te vervallen. Normaal kost het aansluiten bij T-Mobile € 30,-, maar tijdens de GOGOGO Deals is dit gratis. Ook de installatiekosten van € 75,- ontvang je nu tijdelijk gratis van T-Mobile. Dit is een totale korting van € 105,-, bovenop je andere korting die je ontvangt.

12 maanden abonnement

Een T-Mobile internet & tv abonnement sluit je voor een bepaalde periode af. Wanneer je kiest voor een abonnement van T-Mobile i.c.m. VIAplay & ESPN compleet is je looptijd 12 maanden. Dit betekent dat je na 12 maanden vrij bent om weer over te stappen naar een andere provider of je abonnement wordt automatisch elke maand verlengd. Wanneer je niet overstapt en VIAplay & ESPN compleet wilt blijven gebruiken moet je er na de eerste 12 maanden voor betalen. Bekijk hier de actievoorwaarden en de prijzen die na 12 maanden geldig zijn.

Interactieve televisie van T-Mobile

Wanneer je kiest voor T-Mobile internet en tv kun je op 2 manieren televisie kijken. Tijdens het afsluiten van je abonnement kun je kiezen op welke manier jij dit wilt doen. Je hebt de keuze uit tv kijken met alleen de T-Mobile TV app of je neemt een TV-Box die je kunt aansluiten op je televisie. Met beide opties kun je interactief tv kijken. Als je ervoor kiest om alleen tv te kijken via de app is het verstandig om te kijken of je mediabox of smart-tv hiervoor geschikt is. Bekijk hier welke smart-tv’s en mediaboxen geschikt zijn voor de T-Mobile TV app. Wanneer je liever T-Mobile tv-boxen gebruikt, kun je tot 4 televisies voorzien van een tv-box. Je betaalt elke maand voor elke tv-box van T-Mobile. Verder kun je tijdens je bestelling kiezen voor opnemen in de cloud en extra televisie pakketten.

Odido Internet & TV
10 maanden korting met Glasvezel

vanaf € 25,- p/m
10mnd, daarna € 45,-

Bekijken

Haastmakers

T-Mobile met VIAplay i.c.m. glasvezel internet

Je kunt op verschillende manieren verbonden worden met het internet. T-Mobile biedt een aantal opties aan, zoals DSL, glasvezel of mobiel netwerk. T-Mobile Thuis via het mobiele netwerk van T-Mobile is alleen interessant in buitengebieden. De meeste mensen hebben een DSL verbinding in huis. Via de DSL lijn heb je een stabiele internetverbinding. Wanneer je liever een snellere internetverbinding hebt kun je beter kiezen voor glasvezel internet, mits dit beschikbaar is op je postcode. Ook wanneer je kiest voor glasvezel van T-Mobile kun je gebruikmaken van de gratis 12 maanden VIAplay en ESPN compleet aanbieding.

Zakelijk abonnement

Naast particuliere abonnementen heeft T-mobile ook abonnementen voor de ondernemer. De zakelijke pakketten wijken wel af en hebben andere voordelen dan bij particulieren. T-Mobile met VIAplay afsluiten is dan ook niet mogelijk. Bij zakelijk is het überhaupt niet mogelijk om een tv pakket af te nemen bij T-Mobile. Wat je wel kunt doen als ondernemer is een particulier abonnement aanschaffen en deze zakelijk gebruiken. Je hebt dan wel gratis VIAplay & ESPN compleet voor een jaar. Houd er wel rekening mee dat je dan niet kunt genieten van de zakelijke voordelen die gelden bij een zakelijk abonnement van T-Mobile. Benieuwd naar de zakelijke abonnementen? Klik hier.

T-Mobile klantvoordeel

Naast T-Mobile Thuis internet, tv en bellen biedt de provider ook mobiele diensten aan. Door het combineren van meerder T-Mobile aansluitingen ontvang je nog meer voordeel. T-Mobile thuis kun je combineren met Mobiele abonnementen van T-Mobile, Data-abonnementen van T-Mobile voor je mifi router, Mobiele abonnementen van Tele2 en Mobiele abonnementen van Ben. Ook mobiele abonnementen van Tele2 en Ben doen dus mee aan klantvoordeel. Je krijgt onder andere € 5,- per maand korting op T-Mobile thuis door dit te combineren met een mobiel abonnement. Bekijk hier alle voordelen van klantvoordeel.

Odido Internet & TV
10 maanden korting met Glasvezel

vanaf € 25,- p/m
10mnd, daarna € 45,-

Bekijken

Haastmakers

Kan ik internet & tv van T-Mobile met VIAplay afsluiten?
Tijdens het bestellen van een T-Mobile thuis abonnement kun je verschillende televisie pakketten toevoegen. Een van die pakketten is VIAplay. In het bestelproces kun je aangeven welke televisiepakketten je wilt toevoegen. T-Mobile met VIAplay combineren is vaak extra voordelig wanneer je een nieuw abonnement afsluit. Je ontvang dan korting op je VIAplay abonnement. Soms zijn de eerste maanden zelfs helemaal gratis. Bekijk hier welke aanbiedingen er op dit moment gelden.

Op welke zender kijk ik VIAplay met T-Mobile?
Bij het afsluiten van een T-Mobile thuis abonnement kun je kiezen voor VIAplay als extra TV pakket. Na het activeren van je VIAplay abonnement kun je inloggen in de VIAplay app om tv te kunnen kijken. Wanneer je graag naar de Formule 1 wilt kijken met de TV-Box van T-Mobile kan dit in een raceweekend op zaterdag en zondag op zender 140. Dit is de VIAplay Xtra zender en is alleen voor Formule 1. Andere sporten, films en series kun je tot nu alleen kijken via de app.

T-Mobile: Viaplay en ESPN compleet gratis bij internet & tv (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6125

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.