Gratis ESPN compleet bij KPN internet en tv abonnement | Dualband.nl (2024)

Regelmatig komt KPN met mooie aanbiedingen. Zo kun je vaak in het weekend gebruikmaken van een gratis tv bij abonnement actie of een internet en tv met cadeau aanbieding. Mooie deals waarbij je dus een gratis product ontvangt bij het afsluiten van een nieuw internet abonnement voor thuis of op de zaak. Dit weekend is er een andere soort KPN weekenddeal. Je ontvangt namelijk een jaar lang gratis ESPN compleet bij KPN. Vier ESPN zenders voor 12 maanden helemaal gratis bij het afsluiten van een internet en tv abonnement bij KPN. Bij het afsluiten van een KPN internet en TV abonnement kun je dus gelijk genieten van de beste sportuitzendingen en kijk je gratis naar eredivisie voetbal. Om gebruik te kunnen maken van de gratis ESPN bij KPN aanbieding hoef je alleen over te stappen naar KPN als internet en tv provider. Meer informatie of direct afsluiten kan hier.

KPN Internet & TV
Gratis Samsung 43" Smart TV

vanaf € 55,- p/m
€ 25,- eenmalig

Bekijken

EK PAKKER

Niet alleen gratis ESPN zenderpakket

De gratis ESPN compleet bij KPN actie is een mooie aanbieding, maar je ontvangt meer wanneer je nu overstapt naar KPN. Je betaalt namelijk, ongeacht het pakket en de internetsnelheid, niet meer dan € 35,- per maand voor de eerste 3 maanden van je abonnement. Deze korting kan behoorlijk oplopen. Wanneer je kiest voor de ultrasnel internetverbinding is de korting maar liefst € 20,- per maand. In totaal dus € 60,- korting bovenop de gratis ESPN zenders. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de hoogste snelheid internetverbinding. Doe hieronder de postcode check om te kijken welke internetsnelheid er beschikbaar is op jouw postcode.

Bekijk alle beschikbare KPN aanbiedingen op je postcode:

Of kies voor een andere KPN deal

Als je graag wilt overstappen naar KPN kun je dit weekend dus gebruikmaken van de gratis ESPN bij KPN aanbieding en kijk je onder andere volgend seizoen helemaal gratis naar eredivisie voetbal. Omdat niet iedereen interesse heeft in gratis ESPN zenders zijn er ook andere aanbiedingen beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor 6 maanden lang 50% korting op je abonnement (klik hier) of kies voor gratis wifi versterkers om je hele huis te voorzien van een stabiele wifi verbinding.

Wat kost EPSN compleet normaal bij een KPN abonnement?

Wanneer je kiest voor KPN internet & TV tijdens de weekenddeal betaal je 12 maanden helemaal niks voor ESPN. Je ontvangt dan 4 echte sportzenders bij je KPN abonnement. Normaal kost dit televisie entertainment pakket € 12,99 per maand. Dit is wanneer je geen mobiel abonnement hebt van KPN. Door mobiel en internet te bundelen krijg je bij KPN namelijk € 5,- korting per maand op een zenderpakket naar keuze.

KPN Internet & TV
Gratis Samsung 43" Smart TV

vanaf € 55,- p/m
€ 25,- eenmalig

Bekijken

EK PAKKER

Welke ESPN zenders zijn inbegrepen en wat kan ik kijken?

Bij het afsluiten van een KPN internet en tv abonnement tijdens de weekenddeal ontvang je dus ESPN compleet cadeau. In het ESPN compleet pakket vind je 4 zenders waar je dagelijks naar de leukste sporten kunt kijken, zoals eredivisie voetbal, Europa League, KNVB beker wedstrijden, NBA, NHL, NFL en nog meer. Bekijk hier welke zenders en sporten allemaal zijn inbegrepen en vind meer informatie over ESPN compleet bij KPN.

Voor wie is deze actie geschikt?

Kijk je regelmatig naar eredivisie voetbal of andere sportuitzendingen bij ESPN, dan is dit de ideale aanbieding voor jou. Dit soort acties zijn niet vaak te vinden en uitermate geschikt voor de sportliefhebber. De laatste keer dat je een gratis zenderpakket cadeau kreeg bij KPN was met de gratis VIAplay bij KPN actie. De VIAplay actie is op dit moment niet meer geldig.

Gratis ESPN bij KPN ook voor zakelijk

Niet alleen de consument profiteert van de ESPN compleet actie bij KPN. Ook voor de zakelijke markt geldt dezelfde aanbieding. Wanneer je zakelijk wilt overstappen naar KPN is dit het moment. Ook zakelijke klanten krijgen namelijk 12 maanden ESPN compleet als welkomstcadeau. Als zakelijke klant van KPN geniet je van vele voordelen. Wanneer je wel wilt overstappen naar KPN zakelijk, maar geen ESPN compleet nodig hebt kun je ook kiezen voor een ander welkomstcadeau.

KPN Internet & TV
Gratis Samsung 43" Smart TV

vanaf € 55,- p/m
€ 25,- eenmalig

Bekijken

EK PAKKER

Op welke zender kijk je ESPN bij KPN?

Wanneer je tv kijkt via KPN kan iedereen gratis kijken naar ESPN standaard op kanaal 14. Dit is ongeacht of je ESPN compleet hebt of niet. Op kanaal 14 kun je genieten van diverse selecteerde wedstrijden. KPN klanten die ESPN compleet hebben genieten van 4 extra ESPN zenders. Zo kun je zelf kiezen wat je wilt kijken. De ESPN compleet zenders kun je vinden op:

ESPN > kanaal 221
ESPN 2 > kanaal 222
ESPN 3 > kanaal 223
ESPN 4 > kanaal 224

Gratis ESPN compleet bij KPN voorwaarden

Tijdens de actieperiode zijn er een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden. De belangrijkste ESPN compleet bij KPN actievoorwaarden kun je hieronder vinden. Een uitgebreid overzicht met de actievoorwaarden kun je vinden op deze pagina.

Actievoorwaarden ESPN compleet bij KPN actie:

  • Geldig van vrijdag 28 juli t/m zondag 30 juli 2023.
  • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten die zich abonneren op een nieuwe verbinding van KPN i.c.m. KPN TV+ met tv-zenders.
  • Na het bevestigen van de bestelling is het niet meer mogelijk om de keuze van het welkomstcadeau aanbod te wijzigen. In het welkomstcadeau actieaanbod maak je een keuze tussen:
    • 3 maanden Internet & TV voor 35,- per maand + 12 maanden ESPN Compleet gratis
    • 2 KPN SuperWifi punten
    • 6 maanden Internet (& TV) voor € 35,- per maand + geen aansluitkosten.
  • De acties zijn alleen geldig als je langer dan 6 maanden geen klant bent geweest van KPN (zakelijk).
  • De welkomstcadeaus zijn alleen geldig bij een contract van 12 maanden.
  • Actie is alleen geldig in combinatie met een abonnement op KPN TV+ met tv-zenders. Niet geldig in combinatie met een abonnement op KPN TV+ alleen streamen.
  • Niet geldig bij een KPN Internet Only abonnement.
  • Na 12 maanden gaat je ESPN compleet abonnement over in een betaald abonnement en betaal je € 12,99 per maand. Dit kun je zelf aan/uit zetten in de KPN omgeving.

KPN Internet & TV
Gratis Samsung 43" Smart TV

vanaf € 55,- p/m
€ 25,- eenmalig

Bekijken

EK PAKKER

Overal kijken met iTV

Als je kiest voor de gratis ESPN bij KPN aanbieding kijk je binnen een aantal dagen naar de leukste sporten. Alle klanten van KPN die ook gebruikmaken van televisie kunnen op verschillende manieren tv kijken. Dit kan met de setup-box, app op je smart-tv, app op je smartphone/tablet of via de computer. Met de app op je smartphone kijk je echt overal naar de leukste uitzendingen. Ook naar de ESPN zenders, wanneer je een ESPN compleet abonnement hebt. Ook in het buitenland, binnen Europa, kijk je met KPN naar de Nederlandse televisie.

Niet voor bestaande klanten van KPN

Door over te stappen of nieuwe klant te worden van KPN kun je gebruikmaken van de ESPN zenderpakket actie en kijk je dus een seizoen lang gratis naar eredivisie voetbal bij KPN. Helaas zijn dit soort aanbiedingen alleen geldig voor nieuwe klanten. Wanneer je al internet en/of tv hebt van KPN kun je van deze actie geen gebruikmaken. Providers geven welkomstcadeaus alleen aan nieuwe klanten. Dit is eigenlijk bij elke provider hetzelfde. Voor de meeste mensen is het dan ook aantrekkelijk om elke keer over te stappen naar een andere provider aan het einde van de contractperiode. Ben je al klant van KPN? Dan kun je wel ESPN compleet aanzetten, maar dit is dan niet gratis.

Gratis ESPN bij KPN met overstapservice

Ben je al een tijdje abonnee bij een andere provider en weet je niet hoe een overstap naar KPN in zijn werk gaat? Geen zorgen, want KPN regelt de complete overstap voor je. Tijdens het bestellen op de KPN website kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van de KPN overstapservice. KPN zorgt dan voor de volledige overstap inclusief het opzeggen van je huidige internet en tv abonnement.

KPN Internet & TV
Gratis Samsung 43" Smart TV

vanaf € 55,- p/m
€ 25,- eenmalig

Bekijken

EK PAKKER

Gratis ESPN compleet bij KPN internet en tv abonnement | Dualband.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 6127

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.