ArcGIS Pro | Esri Nederland (2024)

’s Werelds krachtigste GIS-technologie

Trial aanvragen

ArcGIS Pro is dé desktopapplicatie voor datavisualisatie, het uitvoeren van geavanceerde analyses en data-onderhoud in 2D, 3D en 4D.Deel data via ArcGIS Online en ArcGIS Enterprise. Ook stelt het gebruikers in staat om via Web GIS in het hele platform te werken. Ontdek het volledige spectrum aan tools en mogelijkheden binnen ArcGIS Pro.

Een krachtige geografische tool voor u

Met een robuuste reeks aan mogelijkheden stelt ArcGIS Pro u in staat om projecten te visualiseren, analyseren en delen met uw team of met iedereen over de hele wereld.

Bekijk de video

ArcGIS Pro | Esri Nederland (1)

Transformeer data in kaarten en bruikbare informatie

Combineer meerdere databronnen om mooie en bruikbare kaarten te maken. Gebruik de kracht van 2D-, 3D-en 4D-analysetools voor het ontdekken van patronen en trends en het doen van voorspellingen. Deel projecten en informatie vervolgens online of via mobiele applicaties binnen en buiten uw organisatie.

ArcGIS Pro | Esri Nederland (2)

Verken en visualiseer

Onderzoek uw data door interactief kaarten te maken en analyseparameters in een handomdraai te bewerken met behulp van 3D-analyses. Interactieve tools helpen u analytische objecten te maken door te klikken op de scene of door databronnen te gebruiken. Pas uw analyseparameters aan en ontvang realtime visuele feedback.

ArcGIS Pro | Esri Nederland (3)

Professionele cartografie en ontwerp

Voeg eenvoudig en nauwkeurig uw bewerkte data toe om te voldoen aan de huidige cartografische en ontwerpnormen. Zo verzamelt u uw data met slechts een paar klikken en zet u uw projecten over naar Adobe Illustrator met de nieuwe AIX-exportoptie. Presenteer uw analyses door ArcGIS Pro’s geavanceerde visualisatie mogelijkheden. Zet de volgende stap met uw projecten en vertel het verhaal dat u voor ogen heeft.

ArcGIS Pro | Esri Nederland (4)

Imagery

Drones, satellietbeelden, luchtfoto’s, video’s, LiDAR en nog veel meer. ArcGIS Pro beschikt over krachtige tools voor het bekijken, analyseren en beheren van imagery.

ArcGIS Pro | Esri Nederland (5)

Geavanceerde analyses

Ontdek de wereld om u heen. Gebruik wetenschappelijke analysetools voor 2D-, 3D- en 4D-data voor het ontdekken van patronen en trends en voor het beantwoorden van uw ruimtelijke vraagstukken.

ArcGIS Pro | Esri Nederland (6)

Datamanagement

ArcGIS beschikt over een complete set aan tools voor het bewerken, evalueren en beheren van alle soorten ruimtelijke data, inclusief realtime- en big data.

ArcGIS Pro | Esri Nederland (7)

Informatie delen

Maak gebruik van de content in de Levende Atlas en deel uw kaarten eenvoudig via het web, mobiele apps en/of sociale media. Maak en ontdek kaarten en webmaps, allemaal binnen ArcGIS Pro.

ArcGIS Pro | Esri Nederland (8)

Creëer en pas aan

Pas ArcGIS Pro naar behoefte aan met ArcGIS Pro SDK voor .NET. Creëer, perfectioneer en maak uw ideale ArcGIS Pro-omgeving.

ArcGIS Pro | Esri Nederland (9)

Nieuwe mogelijkheden

Gebruik Voxel Layers om inzicht te krijgen in complexe, multidimensionale data. Voer netwerkanalyses uit op utility-data, Python Notebooks, Geodatabase-replicatieworkflows en nog veel meer. Voeg uw werk vanuit ArcGIS Pro toe aan Adobe Illustrator om uw project te presenteren.

Hoe werkt ArcGIS Pro

ArcGIS Pro | Esri Nederland (10)

Integreer data uit meerdere databronnen

Combineer data uit verschillende bronnen en formaten. ArcGIS Pro ondersteunt industrie- en marktstandaarden zodat u al uw databronnen kan gebruiken.

Visualiseer uw data

Geef data in 2D en 3D weer. Beheer meerdere kaarten en lay-outs in één projectgebaseerde workflow.

Bewerk en analyseer uw data

Vereenvoudig het bewerken en analyseren van data met de beschikbare tools. Voer interactieve 2D- en 3D-analyses uit. En automatiseer met ModelBuilder.

Deel uw werk

Publiceer kaarten en analyseresultaten als webservices of afdrukken van hoge kwaliteit en deel deze via ArcGIS Online en/of ArcGIS Enterprise.

Gesprek met ArcGIS Pro-expertZien is geloven. In een gesprek en demo met een ArcGIS Pro-expert worden de mogelijkheden duidelijk. Gesprek aanvragen
ArcGIS Pro-trialErvaar het gebruik en de mogelijkheden van ArcGIS Pro zelf tijdens de kosteloze 21-daagse trialperiode. Trial aanvragen

REFERENTIEVERHAAL

Ministerie van minerale hulpbronnen, Thailand

Essentiele kaarten om levens mee te redden.

Lees verder (EN)

REFERENTIEVERHAAL

Electriciteitscentrale in Amerika

Utilities maakt gebruik van ArcGIS Desktop om economische ontwikkelingen te bevorderen.

Lees verder (EN)

REFERENTIEVERHAAL

Collin County, Texas

ArcGIS Pro is essentieel voor het beheren van noodsituaties in Collin County, Texas.

Lees verder (EN)

Onderdeel van ArcGIS

ArcGIS is dé oplossing voor het beheren van ruimtelijke data, met een uitgebreide reeks mogelijkheden, apps en tools om inzichten te verkrijgen uit locatiedata. ArcGIS Pro is 's werelds krachtigste desktop GIS-technologie die toegankelijk is via user types die stapsgewijs toegang geven tot meer functies en data, passend bij de verschillende rollen in uw organisatie.

Meer informatie over user types

Meer informatie over ArcGIS

ArcGIS Pro | Esri Nederland (13)

Ontdek de mogelijkheden in een gesprek

Boek een ArcGIS Pro-demo

Probeer ArcGIS Pro

Kosteloze ArcGIS Pro-trial

Meer informatie?

ArcGIS Pro trainingenbekijkenE-mail onscontact@esri.nl

Bel ons

+31 (0)10 217 07 00

ArcGIS Pro | Esri Nederland (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6584

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.